kvinner til unnsetning

Da jeg skulle gå fra mamma i dag sto det en bil og spant utenfor, jeg og tanta mi så det i det vi gikk nedover trappeoppgangen og jeg fikk beskjed om og ikke hjelpe til, heller gi beskjed om at den som satt fast kunne ringe på hos henne.

Noe jeg selvfølgelig ikke klarte å høre på, jeg gikk rett ut og tilbudte meg å dytte. Litt oppgitt over damene som sto å så på litt lengere borte. De spurte litt forsiktig om de også skulle hjelpe og jeg sa klart ja, stakkars mannen hadde ikke mye å si i saken.

Men jeg var en person som kom gående mens jeg støttet meg på en stokk, tanken på at jeg skulle kunne dytte bilen alene var sin syk. Men damene kom og dyttet og vi fikk ikke rikket bilen en millimeter.

Mamma gjorde tegn i vinduet på at hun kom ned og tanta mi dukket opp i den andre døra (hun bor i samme blokk som mamma, men i annen oppgang). Med spade prøvde vi å grave bilen litt ut og da mamma kom ned fikk sjåføren med seg at det var en kasse med grus like ved.

Men selv ikke 5 damer klart ikke å flytte på bilen. Det kom mange ider, slik som at han ikke skulle gasse slik at vi bare kunne trille bilen vekk fra snøen. Men så prøve vi en gang bakover først og da løsnet endelig bilen (vi hadde prøvd dette før grusen, da virket det ikke)

Mannen var selvfølgelig kjempe takknemlig, her kom det kvinner løpende ut av blokken for å hjelpe han. og jeg forteller mamma at jeg blir så stolt over å være en del av familien min når vi gjør slikt, selv om kanskje resten av familien min dukket opp for å hjelpe meg litt også, de er vist så redd for at jeg skal gå i anfall, kan ikke forstå hvorfor.

Jeg oppfordrer alle til å hjelpe de som står fast med bilene sine. Det tar egentlig ikke så mye av deg og du virkelig gleder en annen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg