hva gjør du første juledag? jeg sover

Jeg vet ikke om kusina mi på 11 år tok meg alvorlig da hun spurte om jeg ikke kom på frokost juledag, mitt svar om at jeg bruker den dagen på å sove kom som et sjokk på en frisk 11 åring.

Men jeg fikk rett i mine anelser, selv om jeg ikke har sovet i hele dag, så er det klart at dette har preget dagen min.

Jeg prøvde å stå opp kl. 11 som vanlig og klarte å holde meg våken i tre timer. Selv om jeg satt halvt i søvne hele tiden klarte jeg å trekke vinnere og legge ut bildene av julegavene som jeg tok før jeg la meg i går.

Jeg kastet meg til og med på noen enkle nett konkurranser, rett og slett for å trappe ned den intense jobbingen de siste 24 dagene.

Jeg valgte til slutt å krype ned i senga igjen, og fikk følge av Luna.

Familien min endte opp med å avlyse 1. juledag frokost og utsette 1. juledag middag grunnet Hobbiten på kino. De ringte selvfølgelig å spurte om jeg ville være med også, noe som hadde hvert veldig koselig, men jeg ikke orket.

I stedet satte jeg meg å så på en enkel Disney film på netflix. De filmene er perfekte når hodet er så slitent at det ikke orker å tenke, men trenger litt underholdning.  Ellers er jo jeg en grøsser fanatiker.

Men jeg klager ikke over en stille dag, jeg har hvert så sliten denne langhelgen og jeg er kjempe overasket og glad over at det ikke dukket opp noen anfall. Vel uten om ett på natta da?

Jeg fikk erfare i fjor hvor mye et anfall kan ødelegge julestemninga og jeg er glad jeg har fått være med på alt fra oppvask til pakke åpning, for alt hører med.

2 kommentarer

Siste innlegg