jeg trenger ingen jule venn, jeg trenger en hverdagsvenn.

Det står mye i media om julevenner, om å ta inn en ensom person i jula, ja for å gi dem en dag med vennskap og kjærlighet, men hvor stor gave er egentlig dette.

Nå sier jeg ikke at man ikke skal slippe inn folk i jula, det er bare koselig det, men hva med å slippe inn folk i livet, er ikke det en større gave?

Å være ensom er noe jeg vet mye om. ikke fordi jeg ikke har en kjempe fin familie å feire jul med, men fordi når jula slutter går alle tilbake til hverdagen sin og jeg blir sittende igjen alene hjemme.

Det siste året har jeg hvert heldig, og mamma har fått avlastning fra å måtte sitte og høre på meg på telefonen hver kveld. Jeg har fått en støttekontakt som gjør ting med meg og bpa som kommer og hjelper meg i leiligheten og jeg også kan prate høl i hodet på.

Jeg har venner, veldig gode venner som bor minst en by unna meg. det er morsomt å gjøre ting sammen, men siden de bor så langt unna kommer denne hverdagen snikende igjen.

Og det verste er kanskje det slaget i ansiktet når du går fra å være sosial til å sitte og ikke prate med noen en hel uke. Jeg vet at enkelte jeg har møtt de siste årene synes det er komisk at jeg hele tiden går rundt og prater med kattene mine, men hadde jeg ikke hatt dem å prate til hadde jeg løpt på veggen.

jeg ønsker meg ikke en jule venn, jeg ønsker meg en hverdagsvenn

1 kommentar
    1. Ser hva du mener der ja! Er mer koselig å ha folk man kan snakke med å dele hverdagen med, enn folk som er vennlige i jula for så og glemme deg resten av året. Ikke missforstå, koselig med invitasjoner fra folk i jula også. Men når man får invitasjoner fra folk man restenav året blir mer eller mindre oversett av… vel da begynner jeg å lure på hva de egentlig viler ute etter.
      Min beste venninne traff jg faktisk på ei nettside for litt over fire år siden. Vi bor ganske langt fra hverandre så vi har ennå ikke truffet hverandre men vi skriver mailer, txt mld og snakker nermest daglig… :=)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg