bytur for å få en forandring

 Jeg hadde egentlig ikke så mye å gjøre nede i byen i dag, men jeg har tenkt på det i noen dager og da muligheten endelig dukket opp dro jeg bare, plan kan man legge når man kommer frem.

 

Jeg var selvfølgelig innom de faste butikkene mine, outland å så etter bøker, gamestop og så på spill og lush og handlet såpe. Jeg tok også en rask tur innom tgr, eller rask ble den ikke siden det var 30 minutters kø til kassa (føltes det som, sto i kø igjennom halve butikken) men jeg fikk kjøpt meg noen nydelig glassperler.

Så en rask tur opp i 2. etasje og en tur innom Neotokyo for noen godbiter før jeg gikk et ærend for mamma på glassmagasinet.

Etter en liten hamburger pause gikk jeg inn på spaceworld for å se om det var noen fine spill tilbud, jeg endte opp med å kjøpe en pose med søppel (posesalg), men en persons søppel kan være en annen person sin gevinst.

Det var forresten batereiene jeg var ute etter, jeg vet at når batteriene først går i stykker på konsollene blir det et mareritt å finne erstatninger, så jeg er litt føre var.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg