sjokkerer virkelig antipirater?

Da jeg leste saken om den 9 år gamle jenta som fikk maskinen sin konfiskert, løftet jeg ikke et øyenbryn. Det overasker meg ikke et sekund at disse anti pirat folkene gjør som de vil og tråkker på hvem de vil. Og det overasker meg ikke et sekund at de klarte å fange en 9 år gammel jente i fella. For slik som dems feller er lagt opp er det akkurat de som prøver å laste ned for første gang, eller som ikke aner hva de holder på med, som blir tatt.

Alle tankene rundt dette har hvert der mange ganger før, og derfor er det lite reaksjoner å få ut av meg. Selvfølgelig synes jeg synd på jenta og familien hennes og jeg håper de tar det til retten og vinner.

Men så lå jeg i senga og ikke fikk sove da en del av artikkelen dukket opp i hodet mitt.

           I tillegg måtte han signere et dokument hvor han lovet å holde tett om saken.

Er dette egentlig lov? Det virker lite sannsynlig at i vestlige land kan politi og myndighet kreve at du skriver under på at du aldri skal nevne saken du er tatt i.

Jeg forstår hvorfor de vil ha det slik, ellers vil ryktet om hvile filer som var falske spre seg fort.

Og selv om det kan virke som en liten sak her å nå er det et stort skritt i feil retning, vi kan ikke ha et lovverk som ikke kan diskuteres åpent, vi kan heller ikke ha oppfordringer av myndighetene som sier at om du betaler oss litt penger og holder skjeft, skal vi leke som om dette aldri skjedde.

Fullt mulig de kan vinne en rettsak på den delen alene.

dw12dt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg