test av Lush såpe – dirty

Hele dirty serien går under slagordet mest for menn, vel hele serien uten om såpa. Såpa står under vanlige såpe produkter og jeg tror dette er fordi den er veldig unisex. Skal du kjøpe en såpe til en mann, er nok Dirty en god ide. Der de fleste såpene til lush har feminine blandinger av blomster og andre søte lukter, lukter det kun mint av dirty såpa.

Den klare rene mint lukten gjør at den passer for alle, mint lukt er også noe vi fort forbinder med renhet da vi er vandt til smaken og lukten av tannkremer, sukkerfri tyggegummi osv?

Såpen har en sterk blå farge, og som med alle andre fargede lush såper må man være litt forsiktig med hvor man legger såpen når den er fuktig, for jeg den farger av.

Dette blir nok ikke min favoritt såpe, selv om jeg er veldig glad i mint planten, men godt å se det kommer alternativer hvor det står menn på, for jeg har lagt merke ti at menn/gutter på besøk er mildt sagt skeptisk til bruk av såpene, selv når jeg har gått nøye igjennom lukter og ingredienser for å sikre at de ikke luter jentete.

Dirty såpe

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Et blått stykke Dirtysåpe, når du ønsker en rask dusj som lar deg dufte av peppermynte, sandeltre og furu. Bruk den sammen med resten av vår Dirtyserie og du vil bli uimotståelig. Såpebasen vi bruker er selvsagt palmefri. Palmeoljeproduksjon for mat og kosmetikk ødelegger regnskogen, som er hjemmet til orangutangen og andre arter. Ødeleggelsen bidrar også til global oppvarming. Vi fjernet palmeoljen (i alle våre såper) for vi synes at menneskeheten skulle vært forbi dette stadiet.

100g kr  59,-

250g kr 140,-
500g kr 265,-

Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Perfume, Glycerine, Spearmint Oil (Mentha spicata), Thyme Oil (Thymus zygis), Menthol Crystals, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, *Limonene, *Linalool,Methyl Ionone, Colour 77499, Colour 61570, Colour 77019, Colour 77891, Colour 77019 * Occurs naturally in essential oils Vegan

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg