tror jeg gjorde en hundeeier rasende på meg, men jeg angrer ikke.

Jeg møtte to herlige chihuahuaer uten for rema 1000 i dag. Da jeg kom til butikken sto de bundet med veldig kort bånd, rett ved inngangen. Den ene var langhåret og den andre korthåret. De klynket begge to og den minste nappet til en mann som kom brått på.

Hadde det ikke hvert for en dame som sto å koste med dem rett før, hadde jeg nok sett på den som litt skumle og holdt meg unna. Men jeg ga den hver sin lille klapp og fikk mange slikk tilbake som takk.

Da jeg gikk ut av butikken satt de der enda, de langhårede peip øy øynene var vid åpne og nesten rullet rundt, de prøvde å presse seg sammen samtidig som de prøve å møte alle som kom forbi. Det var spesielt handlevogner som var skumle. Den korthårede satt nå bare tett bak den langhårede, var helt stille og skalv.

Jeg satte meg på huk og hilste på dem igjen og da prøvde de å klatre opp meg og inn under jakka mi. Da knuste hjertet mitt helt. Jeg hadde kjøpt 12 ruller med toalettpapir så jeg brukte det som underlag og satte meg ned sammen med dem. De krøp opp til meg og prøvde fortsatt å komme under jakka, den langhårede roet seg ned litt og ville bare slikke meg i ansiktet (noe den ikke fikk lov til)

Jeg viste ikke hvor lenge hundene hadde sittet der og jeg merket at de ikke hadde det godt, så jeg kunne ikke gå fra dem før eieren kom. Jeg hadde ikke tenkt å ta det opp med eieren at det kanskje var for kaldt for dem å sitte ute i regnet og blåsten, men når hun kom ga hun meg så stygt blikk at jeg bare måtte si at de frøys.

De har da pels sa hun før hun ba meg flytte seg og dro med seg hundene og barnevognen. Den langhårede så ut til å ville rømme og bli med meg. Den merket nok irritasjonen til eieren sin og var allerede nervøs.

Jeg hadde ingen ønsker om å lære opp eller irettesette eieren, jeg så to hunder som led og klarte ikke å gå forbi uten å bry meg. Jeg regnet med at det hele var en nødløsning eller misforståelse.

Jeg vet små hunder kan riste uten at de fryser, og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men disse to hundene sine kroppsspråk skrek om hjelp/ varme/ trygghet. 

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg