obos vip dag på Lambertseter senter

Jeg trodde jeg kom til å komme litt sent grunnet kinofilmen, men ble overasket over at jeg gikk inn på senteret 19.59 (bra timing?)

Foran senen delte bakerens kone ut boller og kaffe, om du ikke var obos medlem og snek deg med var dette ikke noe problem, ingen ba om å få se obos medlemskort, og det var bare i en butikk de spurte om du var medlem.

Tanta mi dukket opp en liten tur etter at jeg fortalte henne hva som skjedde, hun kjøpte en ting og ga loddet sitt til meg. Det var nemlig slik at hver gang du kjøpte noe i en butikk fikk du ett lodd. Trekningen var helt på slutten av kvelden og det var mange fine premier, men som straff for at jeg sa til meg selv at jeg egentlig ikke kunne tenke meg å vinne noen av dem, vant jeg heller ikke noe.

Premiene var alt fra gavekort i butikker, gavekort til teater, leker og blomster. Så jeg mener det når jeg sa det var fine premier, jeg er nok bare ikke i humør over å ønske meg noe. Et lite problem nå rett før jul.

Klokken 21.00 satte jeg meg på jordbærpikene og spiste middag (kveldsmat). Hadde det ikke hvert for den spisepausen hadde jeg aldri overlevd de 2 timene.

dette er hva jeg handlet ( + en julegave jeg ikke kan legge ut bilde av her)

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg