test av Lush såpe – Rock star

Det første som slår meg når jeg åpner pakningen, er den nydelige rosa fargen. Jeg er dessverre litt svak for rosa. Det tar ikke lang tid før lukten tar over sansene mine og jeg blir dratt tilbake til barneårene, hva er det jeg lukter, det var et godteri jeg var veldig glad i.

Det tar meg noen dusjer, og nesten hele prøve såpa å komme på det riktige produktet. Snap`ncrackle. Dette var lukten som kom i mot deg i det du åpnet papiret.

Jeg likte denne såpa godt, trist det bare er nok igjen til en dusj til?

Rock Star

hva lush sier om produktet på hjemmesiden: 

Søt, kremet vanilje. Såpen for alle oss som vet vi skulle brukt sofistikert beige og marineblått, men som ikke kan hjelpe for det, og strekker ut hånden etter alt som er rosa! Rock Star såpen dufter som et kremet sukkertøybad så nå kan du både dusje og bade med vår søte vaniljeparfyme, og med små hvite såpestjerner. Så, kom deg ut og vis fram stjernen i deg!
100g kr  46,- 

250g kr 109,-
500g kr 207,-

Ingredienser: Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Hydroxide, Perfume, Titanium Dioxide, Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Methyl Ionone, Colour 17200, Colour 14700, Colour 45410

Vegan

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg