wii u – mindre lagring enn de opplyser om, overasket?

Jeg vet ikke hva som var mest komisk, å lese artikkelen om den reelle lagringsplassen på wii u konsollene, den faktiske lagringsplassen eller alle kommentarene under.

Når overskriften på artikkelen fra pressfire sa at de lover mer en du får, tenkte jeg at dette er jo ikke noe nytt. Har du kjøpt noe digitalt den siste tiden vet du at størrelsen er veldig ca. Men det er jo komisk at den minste konsollen har så lite lagringsplass at du ikke kan laste ned lanseringspillet, dette må være en feil fra Nintendo sin side.

Det er et faktisk tema om man bryter reklameloven ved å informere om 8 gb når det egentlig bare er litt over 3. hvor går grensen for stor forskjell man kan forvente. Og om vi ikke reagerer på dette vil grensen bare bli dyttet og dyttet på. Så det er riktig å skrive om saken.

De fleste kommentarene under er også riktige, men kanskje litt negativt satt. For selv om dette ikke er en nyhet for mange, er det greit at andre blir advart. Det er også viktig at man forstår at folk har forskjellige ønsker når det kommer til lagring, og så lenge de har en løsning er det greit nok.

Så mine tanker er om det burde være lovlig å reklamere med så store forskjeller, og om det burde være lov til å selge et produkt om ikke kan brukes til det den er laget for (uten å informere)

Så kan man la den evige diskusjonen om hvilke konsoller som er best eller verst være til en annen gang. Jeg synes de alle er elendige og ønsker meg alle sammen.

dw12dt
2 kommentarer
    1. Virker nesten som de har begynt å bruke den Windows tingen, om du skjønner. Det tar systemfilene en del av harddisken din. Altså bortimot 5 gb eller noe. Og er vel bare typisk om de begynner sånn ordentlig med konsoller også. Selvfølgelig skulle det vært lagt av egen plass til systemfiler, slik at man ville sitte igjen med 8 eller 32 GB etter intstallerte systemfiler, men dette er jo noe man ser mer og mer av i dagens produkter. Spesielt konsoller osv.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg