test av ansiktsmaske fra Lush – Brazened Honey

Når jeg først tok på med denne masken, overasket det meg hvor mye den stakk/svidde/iste i huden min. den første tanken var at dette er ikke en ansiktsmaske for en med overfølsom hud. Men siden jeg ikke fikk noen negative responser på bruken og at det står at den skal kile i beskrivelsen, fortsatte jeg å bruke den. Jeg angret ikke.

Jeg er i dusjen og har akkurat vasket bort ansiktsmasken da jeg stryker meg selv over skinnet, og jeg klarer ikke å stoppe, så utrolig myk og glatt hud. Den var rett og slett herlig å ta på.
den ubehagelige følelsen gikk over etter første bruk, og var nok bare sjokk over behandlingen huden fikk.

Men behandlingen etterlater lite fuktighet og dette er sikkert hvorfor hun i butikken foreslo å bruke oatifix etter denne, men fuktighetskrem holder også lenge.

Brazened Honey

hva lush sier om produktet på hjemmesiden:

Detokserende ansiktsmaske som frisker opp sliten hud. Denne masken kiler når den treffer huden; den varmer, frisker opp, detokserer, beroliger og mater huden. Du trenger mest sannsynlig en slik maske. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.
 
Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
75g 
 
Ingredienser: Kaolin, Talc, Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Sage, Rosemary and Juniperberry Infusion (Salvia officinalis, Rosmarinus officinalis, Juniperus communis), Fresh Free Range Eggs, Honey, Glycerine, Fresh Fennel (Foeniculum vulgare), Ground Almond Shells (Prunus dulcis), Almond Oil (Prunus dulcis), Bentonite Gel, Fresh Ginger Root (Zingiber officinale), Fresh Parsley (Carum petroselinum), Fresh Coriander (Coriandrum sativum), Ground Tumeric (Curcuma longa), Ground Cardamom (Elettaria cardamomum), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Ginger Oil (Zingiber officinale), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Benzyl Salicylate, *Eugenol, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Linalool, Perfume.

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg