jeg tør ikke å håpe…

…Jeg prøver å puste rolig mens jeg beveger meg mot postkassa og sier til meg selv at jeg ikke må ta av om det ligger en pakke der, jeg mangler fortsatt en av filmene jeg bestilte forrige uke og en film og et pc spill kan se veldig likt ut pakket inn.

Og selv om cdon.com sendte spillet i går, har de aldri klart å levere spillet på dagen det lanseres før, og i hvert fall ikke dagen før. ( har hørt rykter om det da)

I postkassa ligger det en ensom pakke, den er akkurat stor nok til å inneholde en film eller et spill. Jeg har klart å overbevise meg selv om at det antageligvis er filmen og er helt rolig, men så får jeg ideen om å se på pakkevedlegget og se når det ble sendt. 13.11.12 der forsvant pusten ut av meg igjen.

Men jeg har jo fortsatt samme dilemmaet og veien opp til leiligheten min i første etasje virker så utrolig lang. Det må stå mer nyttig informasjon på pakka og jeg leser alt som synes av vedlegget. Bestilt 27.08.12 DET ER SPILLET!

Nå var jeg virkelig glad jeg ikke behøvde å gå lengere opp en første etasje, jeg var så glad at jeg hyperventilerte og følelsen av å sitte med spillet i hånden er utrolig godt. Fint å se at cdon kan levere når det virkelig trengs.

Nå er det bare å gå inn i spillet å få familien min hjem fra Frankrike før jeg installerer det.

Dette blir en god kveld.

dw12dt
1 kommentar

Siste innlegg