Sirius lært seg å bruke telefonen?

Sirius er en kosekatt som putter potene over alt, det er nemlig viktig å forstå at når han har det godt, tråkker han med potene, og hvor potene er har lite betydning for han. selvfølgelig blir det brått slutt med kos når han klarer å tre en klo inn under kneskålen eller så dypt inn i låret at man må finne frem plaster før man blør ned leiligheten (utrolig hvor mye et bittelite sår kan blø)

Han er også kjent for å sende msn meldinger og faktisk klart å sende en mail. De fleste forstår at når det kommer mange rare bokstaver fra meg, er det Sirius som har hvert borti tastaturet. Det er selvfølgelig bare flaks (uflaks) at hanklarer å trykke på i rekkefølger som sender ting. ( han hadde ikke klart å sende en mail om jeg ikke hadde hatt mailen oppe akkurat da)

Iphonen og Sirius har alltid hvert et tema for meg, rett og slett fordi jeg har med meg telefonen i senga og Sirius har lagt sin elsk til den. Han ligger ofte med den som hodepute eller rundt den. Det at du må dra fingeren over for å aktivisere den er ingen hindring for en katt, han gjør det ikke bevist, men telefonen reagerer veldig på han.

Så etter litt plutselig musikk en del ganger, satte jeg på kode og tenkte at alt var trygt. Om han skulle klare å aktivisere telefonen, ville han ikke klare å slå inn koden. Du kan bruke talekontroll selv om du ikke har låst opp mobilen, men tanken på at dette skulle bli et problem falt meg rett og slett ikke inn.

I dag tidlig kom Sirius opp i senga mi for å kose med meg som vanlig, jeg halvsov og hadde tenkt å sove noen timer til. Han legger seg til rette i armkroken min og begynner å male og tråkke. Jeg hører at han aktiviserer talekontrollen på mobilen, men gidder ikke å bry meg siden han umulig kan gi en kommando. Han tråkker og tråkker og talekontrollen slår seg av og på. Hanklarer å få en forklaring av telefonen over hva talekontrollen egentlig er, jeg regner med at dette var fordi han hadde prøvd å aktivere den så mange ganger. Jeg er fortsatt i halvsøvne og orker ikke å bry meg. plutselig sier telefonen at den ringer til ?.

Jeg skal love dere at jeg våknet fort opp da, men det var ikke bare å slå av telefonen. Nei jeg måtte gå rundt og åpne telefonen for å få lov til å avslutte samtalen. Den rakk å ringe hele tre ganger før jeg fikk avsluttet samtalen. Telefonen må ha reagert på malingen til Sirius, men hvordan den koblet det til et navn forstår ikke jeg.

Forresten, jeg har på enkel talekontroll og ikke Siri.

dw12dt
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg