test av lush ansiktsmaske – oatifix

Hver gang jeg har tatt på meg denne ansiktsmasken har jeg forestilt meg at jeg har puttet havregrøten fra frokosten i hele ansiktet, for det lukter slik.

Den kjølende effekten av ansiktsmasken er bare herlig og den etterlater huden med en følelse av at du har smurt deg inn i fuktighetskrem. Jeg er ikke helt sikker på den rensende effekten, det eneste jeg kan si er at jeg ikke har fått flere kviser når jeg brukte denne istedenfor cupcake.

Dette er nok den ansiktsmasken jeg vil anbefale for de som vil ha en mild og fuktende maske.


fra hjemmesiden til lush:

En deilig blanding av bananer, vanilje, og havre for å avkjøle og pleie sliten hud. Den inneholder illipesmør som reduserer rødhet, malte mandler til å forsiktig eksfoliere og kaolin til å rense huden. Påfør masken på ren hud, og unngå øyeområdene og leppene. Sitt i 5-10 minutter, rens av med varmt vann. Husk: den må stå i kjøleskapet.
 
Hvordan de brukesDu putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
75g
 

Ingredienser: Glycerine, Fine Oatmeal (Avena sativa), Fresh Organic Bananas (Musa paradisica)Water (Aqua), Ground Almonds (Prunus dulcis), Illipe Butter (Shorea stenoptera), Kaolin, Talc, Vanilla Pod (Vanilla planifolia), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), *Coumarin, *Benzyl Cinnamate, *Linalool, Perfume,Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

dw12dt
1 kommentar

Siste innlegg