blink, blink, blink

Reklame | Trybe

Jeg fikk tilsendt tre pakker men sukkertøyet Blink, de hadde smakene solbær, grønneple og lakris. Jeg har både smakt på dem selv, og tatt dem med meg til familien for å la dem smake.

Den første jeg smakte på var den grønne ? eplet. Når jeg var yngre var jeg veldig glad i sure smaker, men nå får jeg fort blemmer i munnen om ting blir for syrlig. Men jeg ignorerer faren for blemmer og spiser 4-5 stykker i løpet av kvelden. Veldig sur på starten og søtere og søtere etter som du suger på den.

Min første tanke når jeg puttet den lilla i munnen var at det smakte solbærtoddi, en veldig positiv opplevelse helt til den syntetiske søtsmaken tok mer og mer over. Tilslutt var det bare å lete etter en søppelkasse å få spyttet den ut i.

Den svarte lakrisen, smaker salmiakk lakris, hockey pulver kommer i tankene selv om det ikke er akkurat så sterkt. Men denne har også ulempen med at smaken forsvinner og den kunstige søtstoffsmaken tar over.

Så resultatet blir at lilla og sort (lakris og solbær) er god de første 30 sekundene. Mens grønn eple er best mellom 30 sekunder og 1 minutt. Etter denne tiden er det bare å spytte ut pastillene og ta en ny.

Men det ble en diskusjon over hvem som skulle ha hvilke esker, for om ikke dropsene falt i smak, gjorde eskene det. til familien sin store skuffelse, tok jeg med meg alle hjem, men jeg trøstet dem med at de kunne kjøpe slike selv i butikken. For de boksene er absolutt nydelige.

Jeg fikk pastillene av likenshare med oppgaven om å smake og si hva jeg syntes om dem.

4 kommentarer

Siste innlegg