test av Angels On Bare Skin fra Lush

En herlig blanding som virkelig er drøy i bruk. Å gni den inn i ansiktet gir deg en god følelse og huden er utrolig etterpå.  Jeg har nå brukt min lille prøve krukke to ganger og jeg tror jeg har nok til enda tre bruk. Dette er nok det produktet som er drøyest i bruk.

Hva lushnorge sier om produktet på sin hjemmeside:

Denne enkle, klassiske blandingen av ingredienser er en bestselger på verdensbasis. Den forbedrer både teksturen og helsen til alle hudtyper. Rengjør huden med denne delikate balansen av mandler, kaolin og mykgjørende essensielle oljer. Bland en liten bit med vann mellom hendene dine for å lage mandelmelk. Masser forsiktig for å rengjøre huden din og skyll av med varmt vann. For alle hudtyper, også tørr og sensitiv hud.
100g
 
Ingredienser:  Ground Almonds (Prunus dulcis), Glycerine, Kaolin, Water (Aqua), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Lavender Flowers (Lavandula angustifolia), *Limonene, *Linalool,

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg