test av Lush balsam – Veganese

Produktet som jeg måtte prøve to ganger. Jeg vet ikke hvorfor resultatet var så forskjellig de to gangene, men mengden i prøvene eller hvordan jeg tok det på kan ha hatt betydning. Jeg tror det var lite i den første prøven fordi jeg ikke fikk gnidd det inn i håret og resultatet ble litt pistretere upleid hår.

Andre gangen gikk det mye bedre, jeg både klarte å få balsamen i håret og det var nok. Jeg har slikt hår hvor det virkelig merkes om jeg bruker balsam eller ikke.

Balsamen ga meg ikke noen aha opplevelse slik som American cream og retread har gjort, så jeg bytter nok ikke. Det eneste jeg må kommentere er det ene sekundet da sitron duften slår inn i neseborene dine, herlig. Stort pluss for lukt.

Hva lushnorge sier om produktet på hjemmesiden sin:

Vår spesielle blanding av sjøalger for mykhet, urteuttrekk og sitronjuice for glans. Mange av Lush’ kunder er vegan, og vi prøvde lenge å lage en vegan balsam. Til slutt kom vi opp med denne. Effektiv enten du er vegan, vegetarianer eller kjøttspiser. Bruk som en vanlig balsam, masser den godt inn i håret og skyll grundig. Passer for normalt til fett hår.
100g kr 61,-
250g kr 122,-
500g kr 206,-
 
Ingredienser: Lavender Flower Infusion (Lavandula angustifolia), Rosemary Infusion (Rosmarinus officinalis), Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Cetrimonium Bromide,Lemon Oil (Citrus limonum), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), *Citral, *Limonene, Perfume, Methylparaben

*Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg