en sen natt

jeg har det siste halvåret hatt fast tidspunkt å legge meg på, rett og slett på grunn av medisinene mine. Men verden går ikke alltid som planlagt, og trenger kroppen mer en 12 timer søvn, vil det være vanskelig å holde en døgnrytme.

Mine 3 timer søvn og nesten 5 timer i senga midt på dagen i dag, gjorde at jeg tok valget om å holde meg oppe litt lengere i natt slik at jeg får sove sammenhengende når jeg først legger meg. jeg håper at dette vil føre til at jeg kan ta opp døgnrytmen igjen i morgen, eller i over i morgen. Det er ikke lett og sloss mot en kropp som trenger så utrolig mye hvile.

Jeg har egentlig ikke gjort noe i dag, jeg har sett ferdig sailer moon og sitter nå med tårer i øynene. Jeg klarte etter veldig mye leting å finne det savnede pokemon spillet mitt. Det var et logisk sted som jeg merkelig nok hadde glemt eksisterte. Coveret til min 3ds (å glemme at du har en slik ting forteller egentlig bare hvor sliten jeg egentlig er) jeg fant den fordi jeg satte meg vedsiden av den.

Jeg fikk satt opp noen nye hus i Sims 3 nabolaget mitt, men jeg innser at det vil ta langt mer enn 24 timer å lage dette nabolaget, men selv om jeg ikke har fått inn ett øre, og ikke tror jeg kommer til det. Skal jeg fullføre nabolaget og ledde det ut i extra life sin ånd.

Sirius har passet på meg i dag, og han kommer sikkert til å fortsette med det om jeg ikke blir bedre. Det er en uke til jeg blir lagt inn på sykehuset, avdeling for avansert epilepsi.

Ps: pus jeg er veldig glad i deg og takk for all støtten i dag. Håper resten av undersøkelsene dine går bra og at de finner en måte å hjelpe deg. Vi er en sykelig kombinasjon 😉

Siste innlegg