en kake verdt mange 1000 kr

Da har jeg hvert en rask tur innom 20 års jubileet til Bjørklund og smakt på kaka dems. Inni kaka var det lodd med premier for mange 1000 kroner, men jeg var helt ærlig der for kaka og ikke premiene.

Derimot hadde de to som fikk kakestykke før meg vunnet, hadde det nok ødelagt uka mi, noe til frekke folk.

Jeg skapte kø ved kaka, det var egentlig ikke meningen, men jeg hadde vel plassert meg så perfekt til at det var naturlig å stille seg opp bak meg. Men jeg var veldig bevist at jeg ikke var den første som hadde kommet, og det var køen som valgte meg, ikke motsatt, så min tanke var at jeg skulle sørge for at mannen med gutten i barnevogn skulle få de første stykkene.

Men hun som skulle servere kaka hadde glemt kniv og måtte løpe og hente en. Da kom det et eldre ektepar og dyttet seg igjennom køen som om de skulle inn å handle. Da damene løp frem for å hjelpe dem sa mannen surt, ja når begynner det. litt forfjamset fikk hun forklart at det hadde vel egentlig startet, men at noen måtte løpe og hente kniv. Greit sa de og stilte seg foran kaka som om køen ikke eksisterte.

Jeg hadde fortsatt tenkt å protestere og la mannen med barnevognen gå først, men da stykkene skulle leveres ut så jeg dem ikke, og selv om hun gjorde åpning for meg til å protestere (hun som delte ut kaka viste jo at det var jeg som var først, hun pratet med meg da hun fant ut at hun trengte en kniv) men jeg gadd ikke.

Jeg fikk kakestykket mitt og gikk til utkanten for å spise den, da så jeg mannen med barnevognen bakerst i køen. Jeg fikk litt dårlig samvittighet samtidig som jeg ble imponert over innstillingen.

Kaka var god, jeg spiste rundt marsipanen, liker ikke marsipan.

Jeg vant ingenting, men gjettet på noen perler i ett glass før jeg gikk hjem. Håper noen på Lambertseter vinner diamantringen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg