desucon cosplay 2012 after

Det er ikke å overdrive og si at jeg var totalt utslitt i det jeg forlat desucon, i drosjen på vei hjem føltes det som om jeg skulle besvime. Jeg brukte ikke mange minuttene fra jeg kom inn døra hjemme, til jeg lå godt begravd under dyna mi. Måtte bare stoppe på vei igjennom leiligheten å få av meg linser og sminke.

Kroppen var så sliten at den ikke tok til seg varme, jeg lå å skalv under dundyna mi og selv om jeg dekket til hodet med et håndkle (for å holde på varmen) hjalp det ikke. Selvfølgelig var det Sirius som kom og reddet meg med kroppsvarmen sin, og grunnet han sovnet jeg som en stein.

Jeg våknet 19.30 og fant ut at dette var perfekt, jeg hadde hvert så opptatt av desucon de siste dagene at jeg ikke hadde klart å handle inn mat. Jeg hater søndager og stengte butikker, hadde det ikke hvert for det hadde jeg ikke måtte stå opp. Jeg var fortsatt ekstremt kvalm, men klarte å komme meg opp av senga og ut i butikken. Etterpå gikk jeg opp til mamma og tantene mine og så på sangerne på nrk. Jeg trengte å avsosialisere meg litt og trappe forsiktig ned, slik at slaget som møtte meg når jeg landet, ikke ville være så hardt.

Når jeg kom hjem igjen, prøvde jeg å roe meg litt ned før jeg tok medisinene mine og la meg igjen. Jeg klarte ikke å tenke frem en sang til dagens sang, så jeg valgte den som gikk på iphonen min sist. Random spillelister er geniale.

Men selv om jeg hadde sovet tre timer før, var jeg fortsatt utslitt og jeg frøys fortsatt, så jeg la meg til å sove med vifteovnen på og Sirius i armkroken min igjen.

Våknet i dag skjelvende og kvalm, ikke skjelvende av kulde, men av utmattelse. Selv om jeg faktisk fryser i dag også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg