desucon cosplay 2012 et eventyr

Det er ikke å overdrive, desucon er et eventyr, samme hva man legger etter original navnet.

Et sted hvor mange folk møtes, hvor de fleste er kledd ut som en figur fra en film, serie eller spill og alle er der for å dele denne felles interessen og møte nye venner. Dette skaper en stemning og en god følelse som man sjeldent opplever i hverdagen.

Kostymene er helt utrolige og du sitter og peker hele dagen, så du han? så du henne? Å så nydelig, hvorfor tenkte ikke jeg på det osv?

Det å sitte ved en stand gir deg muligheten til å se alle, for alle passerer minst en gang. Du får også ro og muligheten til å prate med de som kommer for å se på det du selger. Men man må opp å gå å se seg rundt innimellom.

Vi satt slik til at vi kunne se cosplay konkurransen fra der vi satt. Da den startet prøvde jeg å ta bilder av alle deltakerne, men siden de ikke sto stille et sekund og folk hele tiden gikk i veien, ble det helt håpløst. Linn fikk låne kameraet mitt og tok masse bilder av folk som passerte. Det eneste bildet jeg tok var for å stille inn kameraet og jeg spurte ikke om lov til å ta det så jeg kommer ikke til å legge det ut.

Dessverre er det slik at jeg ikke har så mye krefter, og selv om jeg holdt ut helt til 16.00 var dette egentlig alt for lenge og smertene og kvalmen var intens da jeg ga meg og dro hjem. Jeg fikk ikke med meg hvem som vant cosplay konkurransen, selv hadde jeg en forkjærlighet til the oggy buggy man, men det er fordi jeg liker sangen. Jeg fikk heller ikke med meg classy eller diskoen. Det siste var sikkert like bra siden det var rykter om strobelight, og da hadde jeg gått rett i anfall.

Opplevelsen var absolutt verdt de 300 kronene på billetten jeg ikke brukte og all smerte jeg har i dag. 

( jeg brukte ikke billetten fordi jeg kom inn med Linn for å hjelpe til med standen hennes, men jeg hentet t-skorta jeg fikk på billetten da) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg