desucon cosplay 2012 starten på dagen

Fredagen gikk unna fort, det er utrolig hva kroppen klarer når man er full av adrenalin. Men selv om planen var å legge seg tidlig, ble dette lettere sagt enn gjort. Eller å legge seg var ikke problemet, det var det å sovne som var utfordringen. Men ved hjelp av korte lurer igjennom natta var jeg klar til å stå opp 07.30. 15 minutter før vekkerklokka og det var bra for det viste seg at Sirius hadde ekstremt stort behov for kos (eller han fylte meg opp med ekstra energi, ikke godt å vite hva han tenkte)

Linn kom til meg 5 på 8, 5 minutter før vi hadde planlagt, men akkurat da jeg ventet henne. Det var så godt timet at vannkokeren med te vannet hennes slo seg av samtidig som hun ringte på.
i mitt hastverk med å legge meg natta før hadde jeg ikke fått en mail som fortalte at desucon åpnet tidligere enn forventet, men selv om dette stresset linn bestemte jeg meg for og ikke bli stresset.  Jeg takler ikke stress?

Heldigvis er jeg ikke treg om morgningen, og linsene samarbeidet med meg for første gang. Så 08.35 (som originalt planlagt) ringte jeg etter drosje og vi var på vei. Allerede i kostymer og klar for dagen. Utenfor hadde det allerede startet en kø, det var tre timer til desucon cosplay åpnet for vip og fire timer før det åpnet for vanlig.

Jeg hadde rett i at vi kunne ta det med ro, det hadde bare kommet 2 andre stand folk og det var nesten fritt valg av bord. Men jeg tror ingen av plassene egentlig var dårlig i år, de hadde fordelt dem ut over to områder, med fem på hver plass.

Resten av tiden før desucon åpnet ble brukt til å sette opp stand, se på de andre som solgte ting og selvfølgelig prate med folk. Jeg er ikke så flink til det siste så jeg satt og jobbet med et sot troll.

Men tiden gikk fort og plutselig ramlet vip folket inn, på tide å selge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg