enkelte folk burde bli stoppet fra å være med i spørrekonkurranser

Mens jeg har ventet på at dagens dr. who episode skulle komme ned, så jeg på en episode av are you smarter than a fifth grader. Og jeg vet det er lett og sitt hjemme å himle med øynene over hva de ikke klarer, og det er viktig å huske at kunnskap er ett bredt tema og man kan være ekstremt flink i noe og glemt noe kjempe enkelt på andre temaer, hodet vårt sorterer ut den informasjonen vi ikke bruker over tid.

Men jeg synes også det finnes enkelte ting som burde hvert minimums standarden til deltagerne, rett og slett for å beskytte dem mot seg selv, men i USA tenker de sjeldent på dette.

Spørsmålet som fikk meg og nesten hele publikum til å le så vi nesten falt av stolen var et første klasses spørsmål. Er teksten «by the dawn`s early light» tatt fra sangen beautiful America (eller noe slikt, jeg husker ikke helt hva sangen het)

Da mannen i programmet svarte at dette var riktig fikk jeg sjokk, jeg kan forstå hvis ikke du vet hvilken sang denne teksten kommer fra, men alle i et land burde kunne første setning i nasjonalsangen sin.

Kan du første setning av nasjonal sangen din?

1 kommentar
    1. Samme med IDOL, America Got Talent, X Factor m.m.
      Tror det er kompiser,eller venninner som sier at de synger så bra at de burde melde seg på disse konkuransene… Derfor synes jeg uttagelsene er best,da de som tror de synger så bra,hyler ut låter ,eller mumler ut sangene,så at dommerne flirer så tårene renner der de henger over dommerbordet…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg