når en ny person entrer huset

Nok en gang glemte omsorgsspesialisten å informere meg om vikar, og nok en gang dukket det en fremmed opp på døra mi. Jeg virkelig liker ikke at det kommer fremmede folk så jeg måtte virkelig jobbe med impulsen om å slenge døra igjen i ansiktet på den stakkars uskyldige dama.

Jeg slapp henne inn og ringte og kjeftet ut en kontormedarbeider på sentralbordet til omsorgsspesialisten i stedet.

Å få hjelp fra en ny person er nesten like slitsomt som å gjøre tingene selv, jeg må nemlig gå rundt å passe på hele tiden, noe jeg selvfølgelig ikke gjør, som etterlater noen ikke fullt så bra konsekvenser. Men jeg fikk stoppet henne halvveis i det hun sorterte i matboksene mine, med hanskene som hun som pleier å være her bruker i toalettet + at de er latex så hun hadde virkelig forgiftet meg hadde jeg ikke sett det.

Jeg ba henne vel om å stoppe å vaske kjøkkenet tre ganger uten at hun stoppet og det føltes som jeg måtte konstant overvåke henne, og bare så det er sagt, hun var en kjempe hyggelig og flink dame. Hadde jeg vist at det ikke var hun som vanligvis kom, som skulle komme kunne jeg ha lagt opp ting andelenes, forberedt meg og leiligheten, men det fikk jeg ikke gjort nå.

Men jeg fikk kontroll over ting etter å ha brutt sammen en gang og fått pratet litt med mamma, jeg vet det er vanskelig å forstå, men jeg sliter virkelig med brå forandringer.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg