kollisjon ved Lambertseter senter

På vei til senteret i dag møtte jeg tre politibiler en ambulanse og en brannbil som sto og blinket med blålysene sine, de sto ved innkjørselen til parkeringshuset og siden jeg også så en liten grønn bil innimellom alle disse store, regnet jeg med at det hadde hvert en form for bilulykke.

Da jeg passerte ble historien ganske klar, da så jeg nemlig en litt større bil som hadde bakre passasjerside knust og bilen full av oppblåste airbagger. Det var egentlig synet av alt det hvite som fylte bilen som var eklest, ikke skaden på bilen. Den lille grønne bilen hadde fått småskader på fronten (så om det ikke var større skader på motsatt side som jeg ikke så, slapp denne bilen lettere unna)

Inn og utkjørselen på Lambertseter senter sitt parkeringshus er virkelig farlig og det overasket meg ikke så veldig at uhellet skjedde.

Hva som har skjedd i detalj, om noen ble skadet og slik informasjon har jeg ikke, ikke ville jeg forstyrre politiet ved å spørre og det har ikke stått noe om det i media (som jeg har sett)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg