dramatisk øyeblikk

Vi hadde som vanlig familiemiddag i dag, vi hadde taco. jeg skulle egentlig hatt taco i går også, men det var bra det ikke ble noe av det, for det dukket opp en ekstra gjest i dag. Greit å ha dobbelt opp med maten.

Middagen var både god og koselig og vi ble sittende å prate lenge ved bordet, det tok litt tid før noen fikk den geniale ideen om å flytte seg til salongen og lage litt te.

Teen var plassert på bordet og hadde akkurat trukket ferdig da mamma fikk en telefon fra tanta mi, kusina mi på 11 år var savnet i skogen og hun lurte på om mamma kunne komme og hente fetteren min slik at de kunne lete.
Man kan trygt si det gikk mange følelser igjennom oss mens vi alle gjorde oss klare for å hente fetteren min og eventuelt begynne å lete. Vi hadde akkurat funnet ut hvordan vi skulle gjøre ting, fått på oss klær og tatt siste toalett tur da telefonen ringte igjen og fortalte at hun var funnet, hun hadde syklet feil vei.

Det var kanskje like greit at teen allerede var klar da vi satte oss igjen, for selv om det ikke hadde skjedd så mye på disse minuttene var det drama nok. Hvor lenge de hadde lett etter kusina mi før de ringte oss vet vi rett og slett ikke.

Da teen var ferdig drukket fikk min andre tante telefon fra min første tante igjen, hun hadde nå kommet hjem med ett barn, men hadde ikke nøkler, så de kom ikke inn. Siden vi var så å si ferdige med maten ble vi alle med på bilturen for å levere ekstra nøkler og så ble vi kjørt hjem.

Onkelen min og kusina mi hadde kjørt en annen vei en tanta og fetteren min, og det var onkelen min som hadde mistet synet av kusina mi. De hadde ikke kommet hjem enda siden de lå lengere bak i løypa.

Våre 5 minutter med drama i stua hos mamma var nok langt fra så ille det må ha hvert for kusina mi, men det er så utrolig mange følelser som rekker å gå igjennom deg på de minuttene, så det ble ett øyeblikk med drama.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg