ekstremt god loppemarked tur.

Jeg sitter litt rystet her hjemme, jeg trodde jeg hadde gjort noen gode kjøp, lite viste jeg at jeg hadde gjort flere geniale kjøp. Kjøp man ikke kan angre på og kjøp samlere vil misunne meg.

Først og fremst kjøpte jeg en hel haug med billy blader jeg ikke hadde, så nå er flere årganger fullførte. Sammen med bladene kjøpte vi 7 bøker, et billy hefte, en billy bok og fire dvd filmer. Dette betalte vi 300 kroner for og vi var virkelig fornøyde.

Men overraskelsen var stor da jeg åpnet billy boka og så at den var signert og uåpnet (boka har aldri blitt brettet helt ut så den originale stivheten er i ryggen)hva denne boka er verdt vet vi ikke, men antageligvis rundt det vi betalte for hele bunten av ting.

Jeg oppførte meg som ett villdyr på lekeavdelingen, jeg så det ene spillet i det jeg gikk inn døra og hjertet stoppet nesten. Dette spillet er så å si umulig å få tak i og det lå på andre siden av et fullpakket rom. Men det vanskeligste var og ikke juble fullt ut når jeg hadde det i hånda og fortelle kameraten min hva jeg egentlig hadde funnet. Her handler det om å holde hodet kaldt og se nøye igjennom etter andre skatter.

Jeg vet ikke om du kan kalle gamle Pokemon kort skatter, men jeg husker at fetteren min samlet på dem før og tenkte han kunne få dem. De skulle ha 20 kr for spillet hvor pengene fortsatt er delvis festet til original pakningen (så å si urørt). Og 10 kroner for kortene, jeg prutet ikke?

Så for alle dere som leter etter multimillionær, loppemarked er en genial ide, her kan du få spillet som går for 2500 kr på nett, til 20.

Vi var innom kafeteriaen og kjøpte hver vår kakebit før vi så over den siste delen av loppemarkedet. Blant julepynten sto det en gammeldags vev, i miniutgave, de skulle ha 20 kroner for den noe jeg synes var latterlig billig. Jeg var innom panduro og så etter en slik vev på mandag?

Vi brukte litt penger, men føler vi har fått sykt mye ut av pengene, nesten så du får dårlig samvittighet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg