Utakknemlige jobber

Hvilken jobb er det du minst kan tenke deg å ha og hvilken jobb er den du rynker på nesen din av at gutten du dater har?
så spør du deg selv hvilken tjeneste som er rundt deg du minst vil miste, hvilke tjenester samfunnet vårt ikke ville ha fungert uten?
ser du en likhet?

Jeg vet ikke hvorfor det har blitt slik at de yrkene vi trenger mest, ofte blir sett på som de med lavest status. Hadde sammenhengen mellom behov og status hvert der ville du ha sett ett helt annet samfunn hvor det faktisk lønnet seg å tenke på andre eller fellesskapet og ikke å bare tenke på seg selv.

Hvorfor er det slik at vi ser på disse yrkene som under vår verdighet? Er det virkelig bedre å sitte å få inn penger fra nav enn å tømme søppel eller spyle opp ett tett rør?

Det er ikke store forandringer som vil skje i samfunnet, men du kan starte med å sette inn en liten vane i livet ditt, si takk.

Takk for hjelpen, du gjør en god jobb, du gjør det virkelig triveligere å jobbe her, vi setter pris på jobben din. Om det ikke passer med ord, gjør ett takknemlig smil mye.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg