parkeringsvakt på Lambertseter?

Dette er et ekstremt sjeldent syn, selv ikke når de hadde veiarbeid eller når de rydder gatene er det parkeringsvakter i boligområdet mitt. Og for å være helt ærlig så burde det ha hvert det, for det er flere enn meg som har lagt merke til totale mangelen de siste 6 årene. ( så lenge jeg har bodd her, vet ikke hvordan ting var før)

Men jeg gikk ut med søpla i dag da jeg passerte en parkeringsvakt som tok bilder av en feil plassert bil. ( akkurat denne plassen er omdiskutert om er lovlig eller ikke, men jeg tror det går på cm) jeg stirret i hvert fall så sjokkert på parkeringsvakten at han la merke til meg (eller kanskje han la merke til meg fordi jeg var den eneste som var ute). Uansett brukte han veldig lang tid på å ta bildene, så sto han på kanten og ventet en stund, og når jeg var ferdig med å legge in alt papir søpla i kontaineren og begynte å gå hjem, begynte han å registrere bilnummer.

Jeg vurderte om jeg kunne varsle noen, for han var helt klart i humør til å bare gi advarsel om riktig person dukket opp ( jeg lurer på om han trodde det var meg, derfor han tok sin tid). Men jeg aner ikke hvem som eier denne ene bilen, og det kan være en fra mange, mange blokker. Så innen jeg hadde rukket å ringe på til de 2000-3000 leilighetene i området, hadde nok boten hvert skrevet, og mange frustrert over å blitt forstyrret uten grunn.

Men nå vet jeg at det kan dukke opp parkeringsvakter på Lambertseter også, neste er vel trafikkpoliti som kan ta disse bilistene som liker å bruke oss fotgjengere som bowling kjegler. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg