Test av Lush barberings krem: ambrosia

Å teste ut en barberingskrem med bare en liten prøve var ikke lett, jeg bestemte meg for å ta det ene benet med vanlig barberhøvel og kremen jeg skulle prøve, og det andre benet med den jeg pleier.
prøven var ikke nok til å dekke hele benet, så jeg tror ikke kremen er så drøy i bruk som mange andre lush produkter er.

Rett etter barberingen var leggen jeg brukte den gamle metoden fuktigere og mykere, dette var et resultat som fortsatte å vise seg etter som jeg sjekket benene før jeg la meg og når jeg sto opp. Jeg brukte ikke fuktighetskrem etter barberingen siden jeg prøvde å se hva slags virkning kremen hadde alene.

Men selv om benet var en smule tørrere en det andre, tørket det ikke inn. Siden jeg har brukt intuisjon i mange år nå synes jeg det er vanskelig å prøve å sammenligne med andre barberingskremer, men jeg kan garantert si at det er bedre en ren såpe?

hva lush sier om produktet på sin hjemmeside:

Beroligende honning, mykgjørende linfrø og havre gjør barberingen til en fryd for sensitive ansikter. Smør og masser inn i huden før barbering. Skyll barberbladet ofte i såpevann. Denne er for ekstra sensitiv hud og skummer ikke. Forhindrer rødhet og utslett. Mannfolk, dere vil aldri ha ett sårt, rødt ansikt etter en barbering igjen. Aldri! Ambrosia kan gjøre det vanskelig å ha et godt grep om barberhøvelen, men resultatet er verdt den sjeldne irritasjon av å måtte lete etter høvelen i en bolle av såpete vann. Havremel, linfrø, kamille, ringblomst, glyserin og honningvann myker opp huden samtidig som den letter dine høvelplager. Ambrosia vil definitivt forvandle dine møter med høvelen.
100g kr  84-
250g kr 174,-
 
 
Ingredienser: Honey Water (Aqua), Linseed Mucilage (Linum usitatissimum), Oat Milk (Avena sativa), Glycerine, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Stearic Acid, Triethanolamine, Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), African Marigold Oil (Tagetes erecta), Cetearyl Alcohol, *Limonene, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegetarian

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg