spiller du farmville 2? les dette!!!

I dag dukket det opp en bug i spillet, jeg vet ikke om det bare er på min farm eller på alles, men den gir deg fordeler du ikke kunne forestille deg.

Når jeg starter spillet henger flashplayer seg opp i noen sekunder, hvis jeg ignorerer dette løser problemet seg og jeg får spille. Mesteparten av spillet er resatt til dagens første spill, men ikke tid, penger, xp, crop utvikling og slike viktige ting.

Så hver gang jeg rastarter spillet er alle naboene som har hjulpet meg tilbake, jeg har nok en gang 16 vann. Siden jeg har ganske mange naboer som var på besøk hos meg når feilen oppsto får jeg virkelig mye gratis hjelp.

Det tok tre restart før jeg forsto at et var en feil, jeg restarter nemlig spillet ofte fordi det begynner å lagge når du har hvert hos en del naboer. Det var ikke mengden naboer jeg reagerte på, jeg har nesten 500 naboer, men jeg kjente dem igjen og hva de kom til å gjøre.

Håper bare de ikke resetter spillet til i går når de oppdager feilen?

3 kommentarer
    1. Cliff Hjørdis: spill igjennom zynga.com og legg til venner der. disse vennene vil ikke legges til facebook siden din, men du kan spille alle zynga spillene sammen med dem.

    2. Cliff Hjørdis: ser nå at jeg bare har litt over 300 naboer, det er vist en grense der. men jeg har over 1000 spill venner nå da så ikke rart jeg ikke hadde helt kontrollen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg