loppemarked 15.09.12

Vi var på to loppemarked i dag, abildsø og bøler.

På det første loppemarkedet var det mange brett spill, men en 15-16 år gammel gutt som sto å nesten truet folk til å kjøpe. Selv om jeg ga rent f? i han, sto jeg der lenge nok til at han kjeftet ut en kunde som spurte om de hadde monopol og direkte truet en ung gutt på 7-8 år.

Jeg satte bare fra meg spillene og sa klart fra at slik oppførte man seg ikke om man ønsket å selge noe, jeg burde ha sagt at slik oppfører man seg ikke punktum og informert de voksne, men jeg hadde fetteren min å tenke på så alt annet havnet litt bak.

På bokavdelingen var de hyggelige da og her kjøpte vi noen spill og en bok, de hadde ingen billy blader. Mamma fant noen colaglass på kjøkken avdelingen og hun kjøpte det som var spesielt, de andre kjøpte jeg senere selv om jeg hadde alle fra før. Barna får hvert sitt av dem.

Jeg og fetteren min insisterte å dra på bøler i stedet siden det ikke gikk Ann å handle i lekebutikken der. Og det var ikke noe problem.

Der i lekeavdelingen hadde de nesten akkurat de samme spillene, samme prisene og de var vennlige. Jeg kjøpte bare ett spill da, pengene mine begynte å gå tomt etter som vi var en rask tur innom kafeteriaen og kjøpte eple og kanel muffins og en boks brus hver.

I bok avdelingen på bøler fant vi enda flere spill å kjøpe og fetteren min fant en bunke med dragonball manga, siden han bare hadde 38 kroner igjen var det ganske enkelt når jeg spurte om han kunne få dem for den prisen. Selv om de lagde et drama ut av at de kunne ha fått 100 kroner for dem. Og det kunne de sikkert, hadde det ikke hvert for at de allerede sa at de kostet 5 kr stk. og totalprisen da kom på 45 kr.

Den ulogiske prutingen og samtalen med dem slet meg helt ut og jeg var glad da vi dro hjem. Noen ganger burde det stå et skilt på meg hvor det står at jeg har asberger og at folk skal holde seg til fakta når de prater til meg.

Ikke tror jeg tanta og onkelen min kommer til å være så overlykkelig når barna kommer hjem i kveld, vel og merke kjøpte vi den hemmelige hagen til kusina mi og den er kjempefin. Men ps 2 spill med 12 års grense til fetteren min på 9 (battelfield 2), fantomet blad og en hel haug med dragonball manga. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg