angst forvirrer hodet ditt

Jeg hadde en utrolig merkelig opplevelse i natt, når jeg våknet med Sirius i armkroken min måtte jeg tenke lenge over om det som skjedde var virkelig eller en drøm, min konklusjon er en kombinasjon.

Jeg «våknet» mitt på natta og luna satt på veggen over hodet mitt, jeg fikk det plutselig for meg at luna hadde skyld i alle marerittene mine, selv de før hun kom inn i livet mitt. Hun var en ond ånd som hadde tatt luna sin form for å være nærmere meg.

Jeg må ha hatt ett ekstremt sterkt mareritt, men jeg husker det ikke?

Selv om jeg klarer å tenke at det er sin sykt å tro noe slikt om lille luna, får jeg ikke angsten under kontroll og jeg bestemmer meg for å rope på Sirius så han kan komme og passe på meg. Hadde det ikke hvert for at han fortsatt lå i armkroken min når jeg våknet hadde jeg trodd at alt var en drøm.

Men når jeg tenkte tilbake husket jeg også hvordan jeg slet med å rope på Sirius, første forsøk gikk, men neste klarte jeg ikke å åpne munnen. Den tredde gangen kom det bare noen vokaler ut av munnen min før jeg husker jeg virkelig tok meg sammen og sa gullet mitt (jeg hørte at han han hadde kommet inn på soverommet så det var ikke noe poeng å rope)

Jeg må ha hvert i en tilstand midt i mellom søvn og våken, jeg har hatt teorier om slike tilstander før. Da jeg har hatt mareritt om ting i leiligheten og når jeg våkner er ting på kjøkkenet flyttet på, dører låst opp osv.

Uansett er angsten helt borte nå og luna er nok en gang verdens søteste og snilleste katt. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg