bursdagsfeiring 25.08.12

Da har jeg lagt ut bilder av kaker og av gaver, så da er det bare igjen å fortelle om dagen. Siden bursdager ikke er så enkelt for meg har jeg hvert stresset hele dagen, men det har ikke gjort noe fordi jeg har klart å finne noe å gjøre hele tiden.

Jeg startet med å pynte cupcakene, eller jeg startet med å prøve å pynte dem, blandingen jeg hadde kjøpt i butikken var rett og slett umulig å få stiv så etter 12 minutter med visp ga jeg opp (det sto 2-3 minutter på pakka)

Jeg kastet meg på nettet og fant frem en av de oppskriftene jeg hadde sett på dagen før, cupcake topping, så var det å skrive handleliste og gå over på rema 1000 å kjøpe inn ting. Selvfølgelig blir det best resultat når man gjør ting fra bunnen av, men jeg har hvert veldig nervøs over hva folk syntes. På rema 1000 møtte jeg mamma og vi handlet også inn brus til selskapet.

Så var det hjem å dekorere kakene, jeg hadde det kjempe moro, jeg elsker å dekorere kaker. Så fort de var inne i kjøleskapet ringte jeg mamma igjen og fortalte at jeg ble med henne på senteret for å kjøpe roser og bestille pizza, vi måtte kjøpe rosene på senteret fordi jeg ville ha rosa roser?

Jeg rakk akkurat å pynte meg ferdig før mamma kom, så jeg var ganske pyntet når vi gikk på senteret. Her tok jeg bilde med Madagaskar 3 gjengen, de sto der og ingen tok bilde så jeg bare måtte prøve?

Vi ble plutselig overfalt av noen bak oss, det var kusina mi og venninnen hennes som var på handletur, så istedenfor å bli med mamma hjem, ble jeg med dem videre på handleturen og var med å kjøpe bursdagsgaver til meg?

15 minutter før selskapet startet syntes vi det var på tide å dra tilbake, jeg var første til å dukke opp og satt og strikket mens folk ramlet inn døra. Jeg tok noen bilder av blomstene og mange av bestefar, og tilslutt kom pizzaen og alt annet var glemt.

I mellom mat og kaker åpnet jeg opp gavene, og når barna var ferdig med å kaste i seg kakebitene sine fikk de sette seg å bygge opp det nye harry potter lego brettspillet vi kjøpte tidligere på senteret. Tror alle koste seg.

Men jeg ble plutselig helt utmattet og måtte dra hjem igjen, ca samtidig som resten av folket ville dra, greit når alle har den samme tidsknappen. Dagene fremover kommer til å være fylt av kake og pizza rester.

Tusen takk for en kjempe fin feiring

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg