ikke angrip de som skal hjelpe deg….

Om du er i en nødsituasjon, eller kjenner noen som er det, er ofte følelsene og adrenalinet litt over alt. Men samme hva du føler av irritasjon, hjelpeløshet, sinne, frustrasjon eller redsel, vent med å ta dette utover hjelpe arbeiderne til etter nødsituasjonen er over. Beste hadde hvert om du ikke lot det gå utover disse stakkars uskyldige personene, men om du må, så vent.

For om hjelpearbeiderne føler seg truet trekker de seg tilbake og det tar enda lengere tid før du får hjelp, og da blir følelsene bare verre igjen. Noe naboene og eieren av et hus i Vinje i Telemark fikk merke da de oppførte seg så truende ovenfor brannvesenet at de måtte trekke seg tilbake og det tok ekstra lang tid før de fikk startet slukke arbeidet på huset som sto i fyr.

Huset ble totalskadet og 2 personer ble pågrepet av politiet, de andre naboene sier det var sjokk og frustrasjon over lang utryknings tid som var bakgrunnen, men at politiet og brannvesenet overdrev, de fleste ville bare hjelpe til med slukningsarbeidet. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg