fått testet ut gaven min

Det siste mini cupcake brettet var akkurat ute av ovnen og himmelen bare åpnet seg, jeg hadde lagt merke til tordenværet rundt meg men med vilje ignorert det. men med slik regnvær var det jo et utmerket tid til å prøve ut det nye regnsettet mitt, så jeg fortalte meg selv at det bare var høy bass innimellom.

Jeg tok med en prøvekake til hver av dem oppi gata og gikk ut, selvfølgelig var jeg redd men jeg klarte og ikke få panikk og løpe. Det var helt klart at de ikke trodde hva de så når jeg kom gående, en må ha sett meg og spurt de andre om det ikke var meg, for de stirret ut av vinduet. Ja jeg vet jeg er livredd tordenvær?

Jeg delte ut en liten kake til hver av dem og benektet hardt at det tordnet, tilslutt sa de seg enig med meg?

Tanta og kusina mi var opptatt med kake baking, kusina mi lager sjokoladekake og tanta mi bløtkake, så det blir ingen kake mangel i morgen. Mamma var tilfeldigvis innom da jeg kom.

Regntøyet mitt tålte vann testen godt, støvlene var behagelig med unntak om at de tok knekken på bena mine (ikke vant til slike sko) men regnboksa var litt trang, ikke så trang at jeg ikke kunne bruke den, men tror ikke jeg skal plukke multer med den.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg