test av Lush såpe – lust

Liker du tanken på å smøre deg inn i rosa, eller liker du bare lukten av sjasmin, er dette helt klart såpen for deg. Jeg har brukt såpen som dusj såpe de siste to ukene og har virkelig fått oppleve å bade meg selv i rosa. Vet ikke om fargen er sterk nok til å sette seg av, men noe man burde være obs på når man håndterer såpen utenfor dusjen.

Lukten er sterk, jeg klarte ikke å plassere lukten, men viste den kom fra en blomst. Jeg sa at jeg var veldig usikker på om jeg kom til å bli spist opp den første natta, kammeraten min bare lo. Men hadde valget hvert i mellom at Sirius tok en bit av meg og spiste opp såpa hadde jeg nok valgt meg, for da kunne jeg ha stoppet han. han spiste forresten ikke på noen av oss, men jeg er fortsatt litt nervøs for at han skal ta feil mellom en plante og såpe en dag.

Om såpen vekker lyst vet jeg ikke noe om, det er det vel opp til den enkelte å avgjøre.

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Denne såpen er parfymert med vår Lust parfyme. Mark laget opprinnelig duften fordi han ville ha en voksen duft som var ren lyst. Den har uten tvil en sjasminduft som ikke kan skjule sin naturlige sensuelle effekt. Vår Lustduft er en slik parfyme som passer sammen med stort sett alt vi bestemmer oss for å bruke den i. Liker du sjasmin, passer denne for deg. 
100g Kr  79,-
200g Kr 187,-
500g Kr 355,- 
 
Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Perfume, Glycerine, Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum), Ylang Ylang Absolute (Cananga odorata), Rose Absolute (Rosa damascena), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide,  *Geraniol, *Citronellol, *Farnesol, *Linalool,Titanium Dioxide, Colour 77499, Colour 45410, Colour 77019  * Occurs naturally in essential oils 
Vegan

    

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg