en natt med lite søvn

Jeg tror ikke medisinene mine helt virket i natt, jeg har nemlig sovet utrolig dårlig i natt, og da snakker jeg ikke om et mareritt eller to, jeg har rett og slett ikke sovet.

Jeg fikk mistanke om at noe var feil da jeg ikke ble trøtt når klokka nærmet seg 12.00. tablettene jeg tar skal ikke få meg til å sove, men fortelle kroppen min at det er sove tid. Dette er fordi kroppen min ikke vet at den skal sove om natta og være våken om dagen.

Å ikke ha døgnrytme, eller følelse for natt og dag er noe helsepersonell ikke tror noe på, helt til de møter meg om natta. Naturlig skal stoffskiftet senke seg og mange andre ting i kroppen skjer når det blir natt, slik at kroppen ikke fungerer helt som den skal selv om du er våken. Men når disse signalene ikke blir sendt ut vet ikke kroppen at den skal roe seg ned og jeg kan drive trening, skolearbeid eller bare danse lykkelig rundt alene.

Medisinene jeg tar er søvnhormoner som skal hjelpe til med å sende alle disse signalene om natt til kroppen. Somregel virker det greit, jeg sover i hvert fall om natta. Men i natt slo de ikke inn og jeg slet med å sove mer en 30 minutter om gangen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg