hva gjør du når naboen kaster tingene dine?

Når jeg så overskriften på aftenposten sin artikkel om kvinnen som opplevde å få tømt boden sin av naboen, tenkte jeg med en gang at dette må da være naboen til mamma. Men etter som jeg leste artikkelen ble det klart for meg at det her var et stort kaos av misforståelser, dårlig kommunikasjon og dårlige vurderinger.

En ny nabo flyttet inn og det var forvirring om hvilken bod som tilhørte leiligheten, det som er rystende i saken er at ingen tar ansvar.

Men som jeg hintet til på starten så har vi opplevd det samme, men her var det ikke noen misforståelser fra meglere som skulle overføre leiligheter. Her var det en gavmild nabo som ikke syntes det var noe i veien med å gi bort innholdet i boden til noen andre, til loppemarked.

Loftboden det ikke var lås på tilhørte mamma, grunnen til at det ikke var lås på den var fordi det ikke var store verdier i den og at den ble brukt av flere (for ikke å snakke om at mamma blir gal av alle låsene på ting).  Loppemarkedet fant fort ut at det ikke var mye verdi i boden, eller de hadde ikke tid til å gå igjennom ordentlig, for det de dro avgårde med var billy blad samlinga mi og en koffert.

Vi hadde nok ikke merket at tingene var borte før vi fant dem på loppemarkedet hadde det ikke hvert for at naboen ikke var fornøyd. De hadde stor rydding og hun prøvde å få de som var med til å tømme resten av boden og kaste alt i kontaineren som skulle kjøres bort samme dag. Hadde det ikke hvert for at tanta mi var en del av rydde teamet og fikk stoppet det hadde nok tapet hvert mye større.

De som hadde hjulpet til tidligere på dagen fikk fortalt om loppemarkedet og vi fikk ringt dem, den ene esken med billy blader og kofferten fikk vi tilbake, men jeg viste ikke at en eske til med billy blader hadde blitt tatt, så den fant jeg igjen når loppemarkedet var åpnet noen uker senere.

Selvfølgelig ga de meg bladene tilbake, men skaden var alt gjort, alle samlebladene mine var blitt borte.

Alt fordi en dame bestemte seg for at alt i en annen sin bod var søppel?

2 kommentarer

Siste innlegg