test av Lush body lotion – sympathy for the skin

Først må jeg si at det var en lettelse å lese første anmeldelse av produktet på hjemmesiden til Lush, godt å vite at jeg ikke er den eneste som hadde lyst til å smake på dette produktet, lukten får meg til å tenke på alle gode deserter jeg kan forestille meg, men jeg smakte ikke på den da.

En tynn liten dash av en krem lå i en liten holder, jeg vurderte en stund om hvordan jeg best kunne få testet ut produktet med det jeg hadde tilgjengelig. Jeg bestemte meg for at armene var ett trygt sted hvor jeg ikke trengte så mye.

Vel den ser kanskje ut som en tynn liten dash, men som den holdt. Jeg kunne ha smurt inn hele kroppen min med den lille prøven. Istedenfor ble det to dager med bare armene og den siste dagen med armer og ben.

Kremen lukter som sagt tidligere nydelig og den trekker fort inn i huden så du slipper følelsen av å være klissete i lang tid etterpå. Den virker kjempe godt på tørr hud, jeg klør i hvert fall ikke på leggene i dag og det har jeg gjort de siste ukene.

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Tykk, rik og massivt fuktighetstilførende. Med mosede bananer, mandelolje, vanilje og beroligende sandeltre. Vær god mot huden din. Bruk regelmessig. Generøs banan-kroppskrem, nesten som en vaniljesaus. Elleve år gammel og stadig like populær. Denne er sannsynligvis den eneste av sitt slag i hele universet; den består nesten bare av skikkelig økologiske mosede bananer. Smør deg selv med vår næringsrike banan-vaniljesaus, du finner ikke noe som ligner.
240g
 

Ingredienser: Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Organic Bananas (Musa paradisica),Stearic Acid, Glycerine, Triethanolamine,Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill and Fusanus spicatus), Lemon Oil (Citrus limonum), Labdanum Resinoid (Cistus ladaniferus),Cetearyl Alcohol, *Limonene,Perfume, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg