kjære EA la PopCap være i fred….

Det finnes mange måter å komme seg frem og fungere i spill verden, noen har oppskrifter hvor det handler om å komme med geniale og små spill, andre hvor det er om og gjøre å dra ut mest penger fra hver tittel.

PopCap var et lite spillstudio som lagde gigantiske suksesser, men så ble de kjøpt opp av kjempen EA games. Oppkjøpet alene var ikke så rystende, for klarer EA bare å la PopCap være PopCap vil de ha gjort en utrolig investering.

Dessverre vil EA at PopCap skal være en del av dems tyn produkter ut til det ekstreme, og i stedet for å la dem jobbe med hva de kan best. Komme opp med nye geniale avhengighets skapende småspill må be nå jobbe med oppfølgere, tilleggsspill og endre opp med å miste mange ansatte. Jeg satt å så på sommershowcase til EA for en stund siden og jeg måpte over hva PopCap hadde å vise frem. En tamagotchi zombie, som du kan ta med deg på mobilen og så kan den danse. Ett spin off fra plant vs. Zombier.

Hvis dette er hva PopCap bruker kunnskapene sine til, hvor blir da neste stor selger? Når kommer det neste spillet alle må ha?

Det virker som om det å bli kjøpt opp av EA games er det samme som å ta livet av firmaet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg