bytur 16.08.12

jeg er et vanedyr og startet denne byturen som de fleste andre, på outland. Her tok jeg bilder av noen bøker jeg skal se litt nærmere på og jeg vurderer å lese. Det var her jeg skulle møte støttekontakten min og jeg rakk å finne et morsomt spill og noen bøker før hun kom.

Vi gikk så ut av østbanehallen og inn på byporten, hvorfor ikke gå de få meterne ute når det først er sol. Jeg skulle innom lush. Fortsatt følger vi min vanlige rute, men ikke lengere.

Jeg skal ha en matte bok på Norli så vi må gå karl johan, vi tar snarveien innom arkaden og titter både innom TGR og Neo Tokyo. På neo Tokyo kjøper jeg meg en pakke pokky for å kunne hindre blodsukker fall.

Vi kommer oss ned til Norli, men da er jeg utslitt. Men vi kommer oss frem i butikken (med hjelp av en lift heis) og frem til grunnskole bøkene. Her finner jeg matteboka mi og etter litt tenking kjøper jeg en av tre, de er nok der når jeg er ferdig med den første.

Innen vi får betalt er jeg gjennomvåt av svette og er kjempe svimmel, alt fokuset går på å holde seg oppe på bena. Etter en liten vurdering bestemmer vi oss for å finne et sted å sette oss ned, jeg vet jeg ikke kommer til å orke å lage middag senere så jeg vil på peppes å spise cesar salat.
med sterk viljestyrke og litt hjelp av vind og regn som kjølte meg ned klarte jeg å gå helt tilbake til Jernbanetorget, men det var virkelig på grensen.

Etter litt mat og skravling ble jeg fulgt til drosjen og kjørt hjem, hatt en koselig dag men er helt utslitt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg