lush produkt: ocean salt

Ocean salt er en ansikts skrubb som hovedsakelig består av havsalt og lime

Allerede når jeg tar og smører den inn, skaper den glede. Jeg elsker lukta og følelsen av saltet som virkelig skrubber ansiktet.  man kan bruke den på resten av kroppen også, men den er så god i ansiktet at jeg sparer den til det.

Ikke behøver jeg ansiktsmaske og ikke trenger jeg fuktighetskrem etterpå. Glansen i ansiktet varer helt til neste dag.

Hva Lush sier om produktet på siden sin:

Ikke en vanlig dusjgel, men en rensende lime, kokos & havsaltskrubb. Oh, vi liker å være ved sjøen. Vi liker også å putte sjøalger i produktene på grunn av alle deilige mineralene. Ocean Salt er som å ta en tur langs strandkanten. Den har også forfriskende sitron, grapefrukt og limejuice, samt mykgjørende avokado og fiolblader. Bruk i ansiktet eller over hele kroppen om huden føles svett og fet. Såp inn og skyll av og få en ren, frisk glød over hele deg. Tørr hud: en gang i uken. Fet hud: Når som helst!
120g kr 121,-
250g kr 223,-
 
Ingredienser:  Fine Sea Salt, Fresh Grapefruit Infusion (Citrus paradisi), Coarse Sea Salt, Stearic Acid,Fresh Organic Lime Extracted in Vodka (Citrus aurantifolia),Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Cetearate, Triethanolamine, Avocado Butter (Persea gratissima), Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Lime Oil (Citrus aurantifolia), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Glycerine, Lanolin,Cetearyl Alcohol, *Limonene, *Linalool,Perfume, Colour 42090, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegetarian

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg