stereliser katta di eller hold den inne når den har løpetid!!!

jeg har så vondt i hode i dag, jeg har nemlig blitt hold våken av en fremmed katt i nesten hele natt. Vanligvis plager ikke katter ute meg noe særlig, heller ikke de med løpetid. Du hører dem men siden de hele tiden går rundt og leter etter en partner forsvinner lyden sakte men sikkert.

Denne katten hadde ingen planer om å flytte seg en millimeter, eller jo når jeg åpnet opp vinduet for å spørre den pent om den kunne gå hjem, vurderte den hvordan den skulle klare å hoppe opp de to meterne opp til meg (Sirius hadde klart det uten problemer, men det er en annen sak)

Rett under vinduet mitt satt katta og hylte hele natta, først trodde jeg den gikk rundt på gresset utenfor blokka, men da jeg ikke klarte å se katta på flere forsøk fikk jeg ideen om å åpne vinduet helt og titte rett ned. Grunnen til at jeg ville sjekke var for å se om det var scratch (katten jeg har hjulpet før) og om den ropte på meg og at jeg hadde feil angående løpetiden.

Men det var en helt fremmed katt (og det sier litt siden jeg kjenner de fleste kattene på 500 m radius) jeg har aldri sett den før, men den var nydelig. Hvit langhåret katt med oransje striper/flekker innimellom.

Ikke før ved 6 tiden i dag tidlig hørte jeg den gå vekk, fortsatt skrikende. Den må ha blitt sår i halsen. Jeg var både redd for at jeg tok feil og at katten trengte meg og redd for at naboene skulle tro det var mine katter som holdt dem våken hele natta.

Når jeg åpnet vinduet og pratet til katta spurte jeg den faktisk om den ikke kunne være så snill å gå hjem å skrike høl i hodet på eieren sin i stedet. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg