norway cup mandag 30.07.12

Første spørsmål blir vel om det er slik jeg husker det, og hovedsakelig ja. Selv om Norway cup ikke er like stort som det var den gang jeg spilte fotball, ser jeg at det er på vei oppover igjen. Mesteparten var som de første årene jeg var der. mange boder som har fotball konkurranser som er gratis å delta på og hvor du kan vinne premier, helt ærlig mye mer enn det var den gang.

Tivoliet er tilbake og det var litt stilig å se på paris hjulet i bak runden, den store Mot ballongen var borte, men de hadde en stand med noen leker.  Mens laget til kusina mi varmet opp gikk jeg og fetteren min en liten runde å tittet, vi rakk ikke å se så mye og heller ikke å prøve noe, men vi fikk i hvert fall smake på stemningen.

Vi gikk forbi boder, noen forsto man at var der, andre passet ikke helt inn, hvis ikke du ser på det faktumet at det er mange ungdommer der da.

Bama var et av de sunne alternativene og dnb det økonomiske, nyheter ble godt dekket av både tv2 og dagbladet som hadde egne stander. Ellers var peppes pizza, coop, diplomis stander du så litt rart på. Chill out teltet gikk vi rett inn og rett ut, her var det ikke mye avslapping (om du ikke liker filmer med ekstrem høy lyd da) men virket som et fint ungdomstelt med datamaskiner, ipad og film muligheter.

Rundt om kring sto det boder som solgte, ikke fullt så sunne forfriskninger og potetgull.

Kampen startet 20 minutter før det vi hadde blitt fortalt så vi fikk ikke med oss kampen, men det var en spennende kamp og Lambertseter jenter 11 år vant 1-0. tok mange bilder av kampen men ingen av dem vil bli lagt ut her da jeg hadde måtte fått tillatelse fra jentene + minst en forelder hver. Så dere får nøye dere av et bilde av meg, tatt av meg.

På vei tilbake til bilen møtte vi på to hjortedyr, jentene løp vilt etter dem og som jeg konkluderte med, den beste måten å få se hjort på er nok ikke å rope på den.

fullt mulig det blir flere kamper på meg denne uka…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg