silikonpupper?

Det finnes mange klager på pupper. Enten er de for små eller for store, de henger for mye eller strutter for mye opp, vi blir aldri fornøyde.

Jeg har store pupper, men aldri likt å gå med bh. Noen ganger har jeg brukt trenings bh og slik, men jeg liker best å kle meg i vide klær og la ting henge naturlig.
i dag var jeg å kjøpte klær på sten&strøm og mens jeg prøvde klærne slo det meg at de satt fint alle steder en rundt brystene. Ordentlige klær er tydeligvis designet til bh bruk.

Vel med en undertøysbutikk vedsiden av var jo ikke dette noe problem, der kunne de sikkert hjelpe meg med å finne noe jeg klarte å gå med. Og som slike butikker er kjent for, tok det ikke lang tid før jeg sto med bh på meg og forbannet meg over presset over brystene. Noe jeg vil venne meg til sier jeg bare oppgitt?

Jeg synes forresten at den er ganske fin på meg og bestemmer meg for å kjøpe den, det er når tanta mi ber meg ta på genseren min så jeg kan se hvordan det ser ut med klær over at jeg bryter i sammen, ja faktisk i sjokk og sorg. Hadde jeg ikke vist bedre ville jeg ha veddet på at jenta i speilet hadde silikonpupper.

Min bh er uten spiler eller innlegg, så jeg kan si at det er 100% naturlig, bare dyttet litt på. Jeg klarte å holde tårene unna men sliter fortsatt med at jeg ser tuppen av brystene mine når jeg går bortover? kvinner, aldri fornøyde.

3 kommentarer

Siste innlegg