for fritt fravær på skolen

Jeg viste ikke at det hadde blitt fritt fravær på vgs, men da jeg leste det jublet jeg for alle de som er som meg, jeg likte ikke ideen om at de skal fjerne det igjen.

Jeg er smart, ikke et geni, men ganske smart. Men som jeg gjentatte ganger har sagt før er folkemengder et mareritt for meg, jeg klarer heller ikke å jobbe med mange mennesker rundt meg.  På karakterkortene mine fra vgs er det alltid det samme, ingen karakter grunnet fravær. Jeg fikk godkjent media og kommunikasjon da, men uten karakterer.

Jeg er god på prøver og god på oppgaver, jeg jobber kort men intenst når jeg først gjør det. Dette er en av grunnene ingen på skolene ville jobbe med meg, jeg gjorde halve prosjektet på de første timene og slet med å henge på de andre resten av uka ( som forresten elsket at jeg gjorde prosjektet)

Til og med de fagene jeg fikk karakter i ble jeg satt ned en karakter i, rett og slett grunnet fravær. Det var viktigere å møte opp i klasserommet som ga meg ingenting, slet meg ut og gjorde meg deprimert enn at jeg gjorde alle oppgaver, tok alle prøver og gjorde det ekstremt bra ellers.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg