ut på plukke tur

Det blir kanskje ikke så mye til tur, jeg går til parsellen og hjem igjen, resten av vandringa er inni busker og kratt. Jeg har jo plukket en del bær i sommer, men nå har endelig mine bær blitt modne. Det er ingen bær jeg liker bedre enn bringebær.

Jeg sirklet rundt i bringebær krattet inne på parsellen i to timer og fikk med meg nesten en liter med bær. (mener bøtta er på to liter og den var nesten halvfull) mesteparten av jobben var jo å komme frem til bæra.

Jeg var innom hagebærene vi har satt også, men de var ikke helt modne enda, ikke det store rip skjærnet heller, men min lille ripsbusk med 5 bær var moden, de spiste jeg. Stikkelsbæra og bjørnebæra var heller ikke modne, men jeg gikk på en liten jordbær og solbær jakt. Disse bæra gir jeg bort siden jeg ikke er så glad i å spise dem selv. Solbær blir god saft da?

Det er en mann som har satt opp parabol midt i parsellen. Vi ser ikke mye til han men i dag var han der og jobbet med parabolen. Han pratet to ord norsk, men jeg klarte ved å gjentatt peke på meg og stigen hans å få tillatelse til å låne den. Jeg klatret opp morell treet og spiste alle morellene jeg fikk tak i. idioter som klippet av de nederste grenene på treet, de gule morellene er utrolig søte og gode.

Leverte alle bærene hos tanta mi siden jeg skal spise middag der i dag, jeg står for desserten. Så var det hjem å hvile en times tid før jeg samler sammen strikketøyet og går opp dit igjen ( tanta mi bor på vei hjem fra parsellen)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg