frokost

Akkurat som de andre måltidene for tiden, er frokost en stor utfordring. Kanskje den største fordi det er måltidet som vil avgjøre smerte nivået resten av dagen. Jeg sto opp litt sent i dag fordi jeg hadde behov for litt ekstra søvn, smertene tar all energien min. etter å ha lest igjennom mail, nyheter osv. var det bare å innrømme at jeg ikke kunne utsette frokosten lengere, jeg er sulten.

Jeg endte opp med å velge meg havregrøt med eple og kanel i dag. Jeg har spist litt ensformig den siste uka siden jeg strevd slik (spiser kun favoritt mat for å få det i seg) men nå innser jeg at jeg må jobbe med å få i meg riktige ting. Ikke så opptatt av å spise sundt, bare å spise. Men får jeg ikke i meg nok vitaminer vil jeg ikke bli bedre.

2 kommentarer
    1. Husk å skaffe deg vitamintilskudd og prøv å lage maten din selv. Da vet du nøyaktig hva du får i deg (ikke masse fortykningsmidler, syrer og annet man ikke har styring på) og så kjenner du kanskje om det blir bedre?

    2. Silje: jeg liker best selvlagd mat og er god på det, dessverre må jeg ha krefter til det. jeg har tilskudd fra apoteket jeg tar. nærings drikker som skal hjelpe meg å få i meg det meste jeg trenger, men prøver nå å gå over til bare mat igjen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg