desperat for lyse striper

Jeg vet det ikke gjør noen forskjell, jeg vet jeg bare stresser meg selv opp, men jeg kan ikke la være. Etter hver dusj, hvert møte med vann, hver gang jeg grer håret og når jeg står opp om morgningen ser jeg på håret mitt.

Er det bare noe jeg innbiller meg eller blir håret lysere og lysere, jeg tror ikke en person som passerte meg på gata eller satt og pratet med meg over en kopp kaffe ville ha lagt merke til noe. Håret mitt er fortsatt lilla, helt klart lilla.

Men jeg ser stripene i speilet, lyse striper som blir blekere og blekere for hver dag. I helhet får de bare håret mitt til å se penere og mer naturlig ut (så langt man kan få lilla hår til å se naturlig ut) men jeg vet hva det betyr. Fargen vil ikke sitte i håret.

Om det vaskes forsiktig ut, går det egentlig greit, kan jo ikke si jeg ikke var forberedt på det. Men om det blir store lyse flekker tilfeldig rundt på hodet mitt, setter jeg ikke så særlig pris på det.

Så jeg fortsetter å manisk følge med på håret i speilet, noen ganger vil jeg gråte andre ganger le. Jeg får trøste meg med at jeg faktisk liker hårfargen min, den dagen den kommer tilbake.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg